duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Primarul Screciu și-a modificat declarația de interese după gafa de tip Gâgă observată și semnalată de Jurnalul Olteniei

S-ar putea să scape de dosar penal căci greșeala recunoscută e pe jumătate iertată! După gafa de tip Gâgă observată și semnalată public de Jurnalul Olteniei, primarul Severinului, Marius Screciu, nu mai figurează apolitic în declarația de interese penală și mincinoasă prezentată de noi zilele trecute. De fapt documentul respectiv a putut fi văzută de o lume întreagă căci era publică pe site-ul primăriei. Imediat după apariția articolului din „Jurnalul Olteniei” edilul șef și-a modificat la foc automat declarația de interese, de fapt a postat alta în care figurează în legalitate cu toate funcțiile politice deținute din PSD.  
Concret la punctul 4 din document Screciu scrie că deține funcția de președinte executiv la PSD Mehedinți și funcția de președinte al organizației PSD Drobeta Turnu Severin. Precizăm că de la postarea documentului fals și  mincinos pe site-ul primăriei Severin, mai precis din luna iunie 2021 și până  acum în a doua decadă a lunii septembrie 2021, când am scris noi despre prostia și boacăna lor, declarația de interese a primarului Marius Screciu stipula că acesta nu face parte din nici un partid politic. Acest lucru fiind în mod concret o minciună gogonată, o declarație penală, o prostie, un fals până la urmă. Ei bine a trebuit ca după atâta vreme să venim noi și să-l tragem de mânecă public pe primar că a dat cu bâta în baltă și nimeni nu a văzut! Avertizând public în „Jurnalul Olteniei” că nimeni nu e mai presus de lege și că avem de-a face cu un fals în declarații, primarul Screciu Marius și armata lui de aghiotanți și oportuniști au citit ziarul și s-au conformat. Adică au rectificat declarația de interese a primarului Marius Screciu retrăgând de pe site-ul primăriei Severin declarația de interese anterioară, adică pe cea mincinoasă. În aceste condiții nu știm dacă primarul Screciu mai intră sub incidența penalului dar ce știm sigur și este evident, cineva a făcut o prostie. Să știți că și prostia se plătește domnule primar Screciu!  

Politica