duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova: Incidența depășește 2 infectări la mia de locuitori! Cum vor avea loc spectacolele din acest weekend

Craiova a depășit pragul de 2 infectări la mia de locuitori, astfel marele concert din acest weekend se va desfășura sub anumite reguli din partea Guvernului.

Organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale sunt permise numai cu participarea a cel mult 2500 de spectatori și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva noului coronavirus și pentru care a trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infecției cu virusul SARS-CoV-2.

La nivelul județului Dolj rata de infectare a ajuns la 1,6, iar 6 localități se află în scenariul roșu. Este vorba de Bechet, Ghercești, Catane, Cârcea, Șimnicu de Sus și Calopăr.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ce decizii a mai luat CJSU – Aici

Politica