vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe Doljului: patru mașini au fost implicate!

Un accident s-a produs în această după-amiază, pe strada Doljului, din Craiova, unde un șofer de 23 de ani s-a ciocnit de o șoferiță de 27 de ani, iar aceasta din urmă cu alte două mașini. Din fericire, n-au fost victime doar tânărul de 23 de ani a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care, au stabilit că un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Craiova, pe strada 1 Decembrie 1918, din localitate, la intersecția cu strada Doljului, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 27 de ani, din Craiova. Din impact, primul autoturism a fost proiectat în alte 2 autoturisme care circulau pe strada respectivă.

De asemenea, autoturismul condus de tânără a fost proiectat într-un copac de pe marginea părții carosabile. În urma evenimentului rutier, tânărul de 23 de ani a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, potrivit polițiștilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Foto: info trafic craiova și dolj

Politica