vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Argeș, prins de polițiștii olteni în timp ce transporta ilegal lemne

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Argeș a fost depistat, vineri, de forțele de ordine oltene în timp ce transporta lemne, încălcând prevederile legale.

Acesta s-a folosit de o autoutilitară cu care a încercat să transporte aproape 3 mc de lemne. Mai mult, șoferul a fost prins de două ori în aceeași zi, la un interval de câteva ore, pe raza orașului Piatra-Olt.

„La data de 19 august a.c., ora 12.00, pe strada Victoriei, din orașul Piatra-Olt, polițiștii au depistat, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Berevoiești, județul Argeș, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 1,382 m.c. material lemnos, în valoare de 600 de lei, prezentând un aviz de însoțire expirat și pe care era înscrisă o altă cantitate a materialului lemnos față de cea transportată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei, fiind ridicată în vederea confiscării întreaga cantitate de material lemnos, ulterior fiind predată în custodia Ocolului Silvic Balș.

Tot la aceeași dată, la ora 16.20, pe Drumul Comunal 13, în orașul Piatra-Olt, a fost depistat același bărbat, cu aceeași autoutilitară, în timp ce transporta cantitatea de 1,209 m.c. material lemnos, fără a avea aviz de însoțire”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Aceeași măsură a fost dispusă și de această dată. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 de lei, fiind ridicată în vederea confiscării întreaga cantitate de material lemnos, ulterior fiind predată în custodia Ocolului Silvic Balș.

Politica