luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Grav accident la ieșirea din Filiași

Un grav accident rutier s-a produs în urmă cu scurt timp pe podul peste Jiu de la ieșirea din Filiași spre Mehedinți. Trei oameni ar fi răniți. În accident a fost implicat un autoturism și o dubă. Răniții au fost preluați de echipajele medicale. Circulația rutieră este blocată.

„Astăzi, 16 august, polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiasi au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 6, în afara localității Filiași, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat că un autoturism, condus de un bărbat de 61 de ani, comuna Țânțăreni, județul Gorj, care se deplasa pe DN 6, din direcția Filiași către Strehaia, a intrat in coliziune cu o autoutilitara, condusă de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Călărași, județul Dolj, care circula din sens opus.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului rutier conducătorul autoutilitarei, o femeie, de 52 de ani, pasageră în autoturism și un bărbat, de 47 de ani, pasager al autoutilitarei, au transportati la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

In cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vatamare corporala din culpă”, anunță IPJ Dolj.

Sursa imagini: newsoltenia

Politica