vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viitori jandarmi, în practică la Jandarmeria Olt

32 de elevi ai Școlii Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani își vor desfășura, începând de luni, 9 august, stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Olt.

Timp de aproximativ trei luni, elevii se vor afla în tutela colegilor ofițeri și subofițeri, a căror experiență militară îi va ajuta în a face față misiunilor la care vor participa alături de aceștia.

„Elevii desfășoară începând de astăzi (n.r. luni), la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt, stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ și vor participa alături de colegii noștri la misiuni în cadrul subunităților unde sunt repartizați: Slatina, Caracal, Balș și Scornicești până la data de 22.10 a.c.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe întreaga perioadă a stagiului, elevii sunt îndrumaţi de colegii noștri cu experienţă în activitatea profesională și vor participa la toate activitățile desfășurate de aceștia, urmărindu-se îndeplinirea obiectivelor prevăzute în programa stagiului de practică.

Cea mai mare perioadă a stagiului va fi desfășurată în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică, urmând ca în perioada 04 octombrie-22 octombrie a.c. să–și pună în practică noțiunile teoretice la structurile de pază și protecție instituțională.

Le dorim succes și îi asigurăm de tot suportul nostru pentru cariera militară!”, au transmis, reprezentanții Jandarmeriei Olt, printr-un comunicat de presă.

Politica