vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Palincă falsă, vândută în zona Bran

 Într-o postare pe Facebook, preşedintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, Claudiu Dolot, a transmis consumatorilor să nu cumpere diversele sortimente de palincă vândute de comercianţii din zona Bran, acestea fiind „făcături” din alcool rafinat cu esenţe.

„Palincă din banane din Carpaţii Meridionali aţi băut? Poate palincă din portocale de la Codlea ați mai prins la raft? Oricum, palincă din Muscat Otonel de pe Dealurile Râșnovului sunt sigur că n-ati gustat!”, își începe postarea șeful ANPC.

”Toate aceste „făcături” din alcool rafinat cu esenţe erau vândute turiştilor din zona Bran-Moeciu de către cetăţeni care au fost descoperiţi de comisarii de la Protectia Consumatorului Brasov, într-un control de rutină efectuat în zonele turistice, în care i-am însotit şi eu. Din păcate, aceşti impostori foloseau şi tricolorul pentru a împodobi sticlele cu lichidul inventat de ei”, a continuat Dolot.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Palinca falsă a fost descoperită în timpul unui control de rutină efectuat în zona Bran de comisarii de la Protecţia Consumatorului Braşov.

„Nu cumpăraţi astfel de produse, de la așa-zişi producători autohtoni întrucât vă puneți sănătatea în pericol!”, a mai transmis şeful ANPC.

Foto: Fcebook/ Claudiu Dolot


Politica