joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Craiovean, mort după ce a căzut printre balustradele scării unui bloc

Sfărșit tragic pentru un bărbat de 57 de ani din Craiova. Acesta a decedat, joi, după ce a fost în vizită la un alt craiovean și ar fi căzut printre  balustradele scării blocului în care locuia respectivul.

Victima s-ar fi dezechilibrat în timp ce cobora scările. Totodată, bărbatul s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, paramedicii constatand decesul victimei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ieri, 8 iulie, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul o persoană a căzut de la etajul 3 ai unui bloc din Craiova și este incoștientă. 

La fața locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj S.M.U.R.D. care, în urma resuscitării, din păcate, a constatat decesul persoanei în cauză. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana în cauză este un bărbat de 57 de ani, din Craiova, care ar fi fost în vizită la un bărbat de 55 de ani, din localitate, care locuieşte în blocul respectiv iar în momentul în care a părăsit imobilul, cu intenţia de a coborî, s-ar fi iar dezechilibrat şi ar fi căzut în gol, printre balustradele scării”, arată IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Politica