joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Plaje amenajate în Mamaia, Năvodari şi Mangalia pentru persoanele cu nevoi speciale

Pentru al cincilea an consecutiv, Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa pune la dispoziţia turiştilor cu nevoi speciale de pe litoral plaja accesibilizată de la Pupa Beach, din Mamaia, pentru a oferi egalitate de şanse şi un turism civilizat, deschis tuturor.

Anul acesta, însă, alături de plaja din Mamaia care este pentru al cincilea an amenajată, în Năvodari şi Mangalia vor fi plaje pentru persoanele cu nevoi speciale, scrie adevarul.ro

Funcţională din luna august 2017, plaja a atras în staţiunea Mamaia un număr foarte mare de persoane cu nevoi speciale veniţi din ţară şi de peste hotare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Turiştii plajei Pupa vor beneficia gratuit de scaunele plutitoare, cu ajutorul cărora pot intra în apa mării fără niciun fel de risc. Mai mult, plaja este dotată cu locuri de parcare, toaletă accesibilizată, umbrare şi cabină de schimb.

„Nu am uitat nici de distracţia celor care vin la plajă, aşa că, Asociaţia IPV CONSTANŢA pune la dispoziţie jocuri de societate gigantice. În plus, toţi cei care vin pe plajă, vor găsi locul magic „Amintire de la mare” – unde se pot fotografia într-un cadru vesel, în acord cu soarele şi marea”, spun organizatorii.

Pe toată perioada sezonului, voluntarii Asociaţiei ”Împreună penru Viitor Constanţa” sunt prezenţi zilnic, începând cu ora 09.00-18.00. pentru a putea oferi ajutor şi infomaţii beneficiarilor care au ales să-şi petreacă vacanţa în staţiunea Mamaia

Politica