miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elev oltean, dat afară din ultima probă a examenului de Bacalaureat

Un elev al Liceului Danubius din Corabia a fost eliminat, miercuri, de la ultima probă a examenului de Bacalaureat. Acesta ar fi încercat să copieze, motiv pentru care supraveghetorii au decis eliminarea lui din examen.

Potrivit regulamentului examenului de Bacalaureat, acesta nu va mai avea voie să participe la următoarele două sesiuni. Totodată, un alt elev a fost dat afară, luni, în timpul primei probe, tot pentru că ar fi manifestat un comportament fraudulos, folosind telefonul mobil, scrie reporter24.info.

Miercuri, 167 de elevi au lipsit de la proba la alegere a profilului și a specializării, iar 2.243 au fost prezenţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce privește rezultatele, acestea vor fi afișate în data de 5 iulie, până la ora 12:00, urmând apoi intervalul dedicat contestațiilor.

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Politica