duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iarna pare că s-a instalat definitiv în zona alpină. Pe Transfăgărășan, zăpada măsoară 8 metri

Drumarii continuă intervenţia pentru deszăpezirea DN 7C – Transfăgărăşanul, deşi în unele zone grosimea stratului de zăpadă depăşeşte chiar şapte-opt metri.

„Cu toate că iarna pare că s-a instalat definitiv în zona alpină, continuăm eforturile pentru deszăpezirea Transfăgărăşanului. Indiferent de condiţiile meteo intervenim cu excavatoare, încărcătoare şi freze pentru îndepărtarea stratului de zăpadă care pe alocuri depăşeşte şi 7-8 metri”, au transmis, marţi, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

DN 7C – Transfăgărășan ar trebui să se deschidă traficului la 1 iulie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei regionale de drumuri Braşov, Robert Elekes, a declarat că drumarii intervin cu excavatoare, freze de zăpadă, încărcătoare frontale pentru deszăpezirea părţii superioare a drumului, el menţionând că, în funcţie de condiţiile meteo, Transfăgărăşanul ar putea fi deschis la 1 iulie. 

Transfăgărășanul leagă Transilvania de Muntenia, traversând Munţii Făgăraş, pe o distanţă de aproximativ 92 km. Porțiunea dintre Piscu Negru, județul Argeș și Bâlea Cascadă, județul Sibiu, este închis până în 30 iunie, scrie digi24.ro

Foto: captură video/ DRDP Brașov

Politica