vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Surprize pentru copiii din Olt, de 1 iunie!

Ziua Națională a Copilului, sărbătorită mâine, 1 iunie, aduce o sumedenie de surprize și activități distractive pentru copiii oltenilor.

Autoritățile locale s-au pregătit din timp și au organizat diferite momente interesante pentru copii, mai ales că au mai fost relaxate și câteva dintre măsurile anti-COVID.

În Balș, de pildă, se așteaptă o petrecere pe cinste pentru copii, fiind aduși animatori și artiști care pictează pe față.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„De 1 iunie, copiii au parte de o surpriză la Bals! Mâine (marţi n.r.), între orele 10:00 şi 13:00, pe platoul din faţa Casei Tineretului, vă invităm la Sărbătoarea Copiilor, cu animatori, baloane şi picturi pe faţă. În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, activităţile se vor desfăşura în sala de festivităţi din sediul Primăriei oraşului Balş”, este invitația adresată de reprezentanții Primăriei Balș.

Totodată, primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, a anunțat că administrația locală s-a ocupat din timp de pregătirile pentru Ziua Copilului cu pachete ce vor ajunge la școlarii și preșcolarii din oraș.

„Ne apropiem cu pași grăbiți de prima zi a lunii iunie, o zi care a fost și va rămâne cu totul specială pentru copiii din lumea întreagă.

Cu această ocazie, și anul acesta, la Scornicești, 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului, este marcată așa cum se cuvine, administrația locală alegând să ofere, din timp, pachetele cu darurile mult așteptate de toți școlarii și preșcolarii din localitatea noastră.

Gestul, simbolic, vine ca o recunoștință pentru micuții noștri, pentru puritatea lor, pentru felul în care ne fac să ne simțim ori de câte ori îi avem în jurul nostru. Ei reprezintă viitorul acestei țări, sunt cei care ne dau speranță, ne motivează și ne ajută să depășim, întotdeauna, orice obstacol.

La mulți ani, copii! Multă sănătate, spor la învățătură și mult succes în viață!”, a declarat edilul, Daniel Tudor.

Totodată, de surprize vor avea parte și copiii din Slatina. Potrivit reprezentanților Clubului Sportiv Municipal, aflat în subordinea Primăriei Slatina, toți copiii vor beneficia, de 1 iunie, de intrarea gratuită  la Bazinul Didactic de Înot.

Și la Piatra Olt sunt pregătite daruri pentru cei mici, care vor fi împărțite începând de astăzi.

„Dragi copii, a devenit tradiție să vă sărbătorim în fiecare an, de ziua voastră. Astfel, reprezentanți ai Primăriei Piatra Olt vor fi prezenți luni, 31 mai 2021, în fiecare unitate de învățământ din oraș, pentru a vă oferi cadouri dulci și a vă bucura ziua. La mulți ani cu multe zâmbete și fericire!”, a transmis primarul orașului Piatra Olt, Nicuşor Rada.

Politica