vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sancționați pentru nerespectarea carantinei

Trei persoane au fost sancționate sâmbătă în județul Dolj pentru nerespectarea măsurilor privind carantina la domiciuliu. Este vorba de un tânăr de 23 de ani din județul Dâmbovița carantinat împreună cu o tânără de 20 de ani din Craiova. Cei doi nu au fost găsiți la domiciliu, polițiștii aplicându-le amenzi de 1000 de lei. „Polițiștii  din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au efectuat verificări cu privire la persoanele izolate/carantinate înscrise în lista transmisă de către DSP, stabilind astfel că un tânăr de 23 de ani, din comuna Voinesti, județul Dămbovița și o tânără de 20 de ani, din Craiova, nu au fost găsiți, la adresa de pe strada Brestei, din Craiova la care figurau carantinați.
Cei în cauză au fost sancționați contravenţional de polițiști, conform Lg. 55/2020, cu amendă în valoare de 1.000 lei fiecare”, conform IPJ Dolj.
Cea de-a treia persoană sancționată de autorități pentru nerespectarea măsurilor de carantină, este un tânăr de 28 de ani din comuna Argetoaia, care a fost sancționat la rândul lui de către polițiști cu amendă de 1000 de lei. „Polițiștii din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Filiași, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat pe raza localității Argetoaia un tânăr de 28 de ani, care figura ca având dispusă măsura carantinării la domiciliu.
Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 1000 lei”, conform IPJ Dolj.

Politica