vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Stupină lovită de tren

Accident feroviar în județul Olt. Un tren Regio a lovit o stupină la o trecere la nivel cu calea ferată. Autovehiculul transporta peste 70 de stupo de albine.

Potrivit ISU Olt, nici o persoană nu a fost rănită.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru primă intervenție, au intervenit în această dimineață, la un accident feroviar, produs la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Enoșesti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În accident au fost implicate un tren regio, în care se aflau doi călători și o stupină, în care se afla doar șoferul. În urma evenimentului nu au rezultat victime.

Pentru îndepărtarea stupinei de pe calea ferată, pompierii au acționat cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare și au îndepărtat cei peste 70 de stupi de albine.

În sprijinul pompierilor militari a acționat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Piatra-Olt, cu un buldoexcavator.”-ISU Olt.

Șoferul stupinei, în vârstă de 52 de ani, din Râmnicu Vâlcea, nu avea traume, potrivit ISU Olt, și a refuzat examinarea și transportul la spital.

Politica