marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Românca ucisă și îngropată în curtea unei case din Serbia este olteancă

Femeia în vârstă de 53 de ani, găsită îngropată în curtea unei case din Serbia, este din localitatea Cârlogani, Olt. Aceasta ar fi fost ucisă de o mamă și fiul ei pentru suma de 20.000 de euro.

Cadavrul femeii a fost găsit de autoritățile sârbești joi, în orașul Pancevo, constatându-se că ar fi fost îngropat cu două zile în urmă. Suspecții, Bogdanka G, în vârstă de 68 de ani și băiatul acesteia, Bogdan M, în vârstă de 46 au fost arestați, fiind principalii anchetați în cazul crimei, relatează Mediafax, care citează nova.rs.

Totul a pornit după ce românca le-ar fi dat celor doi suma de 20.000 de euro ca să-i plătească datoriile la stat. Legătura dintre femeie și sârbi ar fi dată de faptul că aceștia au prestat servicii de contabilitate pentru mai mulţi vânzători din piaţa de vechituri din Pancevo, locul în care lucra și victima.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Banii au fost păstrați de cei în cauză, care s-au gândit că singurul mod prin care o pot reduce pe femeie la tăcere este asasinarea. Autopsia urmează să arate cum a fost ucisă femeia.

Poliția continuă cercetările întrucât, potrivit vecinilor, pe lângă locuința de pe strada Ivo Kurjackog, suspecții ar mai deține și alte case, iar asasinarea româncei n-ar fi singura.

Trupul neînsuflețit al femeii va fi adus de către fratele ei în Cârlogani, localitatea  natală.

Edilul comunei a precizat că victima venea anual în România, având grijă de casa pe care și-o cumpărase în localitate.

„Este de la noi, din Cârlogani, are o casă foarte aproape de mine. Era plecată de zeci de ani, dar venea anual în România. Îşi cumpărase o casă şi o renovase. Are în continuare aici mama, o soră la Cepari şi un frate. Înţeleg că acesta din urmă urmează să-i aducă în ţară trupul neînsufleţit. Suntem surprinşi de ceea ce s-a întâmplat, era o femeie cum se cade, n-a supărat pe nimeni niciodată”, a declarat Ionel Văduva, conform gazetanoua.ro.

Femeia era stabilită în Serbia de aproximativ 18 ani.

Politica