joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU s-a chinuit cu grădinița FCSB! Ouzounidis: „Rămân și sezonul viitor!”

Echipa olteană scârțâie din toate încheieturile, dar antrenorul grec face planuri pentru stagiunea care vine

Cu 42 de ani în urmă, Cârțu, Irimescu și Compania Maxima băteau Steaua cu 10-0! Actualul președinte deschidea scorul și dădea o dublă, Tunarul marca de 4 ori, Donose, Crișan, cu o doppietta, și Beldeanu umileau rivala din București. Premisele unei noi victorii istorice le-a oferit patronul FCSB. Becali a băgat rezervele care au pierdut cu 4-1 primul baraj de promovare cu Afumați.
FCSB 2 cu Afumați: Târnovanu – Pantea, Gogor, Filip, Șerban – Ardelean, Simion, Stan – Timiș, Istrate, Nicola.
FCSB cu Craiova: Târnovanu – Pantea, Simion, Nedelcu, Șerban – Vână, Perianu, Oaidă – Niță, Fulga, Musi.

Cotele de la pariuri au scăzut vertiginos în favoarea oltenilor, iar orice ultras și-a frecat mâinile fericit: le dăm iarăși 10! Că-i avem pe Nistor, Vătă, Mateiu să facă Baiaram și istorie cu FCSB-ul lui Becali. Socoteala de pe hârtie nu s-a potrivit de fel cu cea din teren. Copiii de suflet, de 16-17 ani, ai lui Gigi au dominat titularii lui Rotaru. Au atacat mai mult, i-au înghesuit pe olteni, iar la pauză au intrat, uluitor, cu 0-0. În jocul oltenilor a făcut un pic de lumină Cicâldău, intrat după pauză, deschizător de scor. A fost golul izbăvirii, că așa s-a terminat: 1-0 pentru CSU.  
Ouzounidis a tras concluziile și a spus cu subiect și predicat că vrea să continue la echipa lui Rotaru: „A fost un meci ciudat. FCSB şi-a făcut treaba, a folosit câţiva jucători tineri, iar pentru noi rezultatul a fost important. De asemenea, avem în minte finala Cupei. În legătură cu schimbările făcute, unii jucători au intrat mai târziu, pentru că va urma această finală.
Faţă de meciul din urmă cu o lună a fost un joc diferit. Nu cunoşteam toţi jucătorii de la FCSB, dar e normal pentru ei să facă acest lucru. Nu ne uităm la ei, ne uităm doar la echipa noastră. Să vedem ce putem face în finala Cupei, mai ales că nu am avut rezultate bune în ultimele meciuri.
În astfel de partide, te aştepţi la evoluţii de genul acesta. În prima repriză, nu am fost concentraţi, dar în partea a doua am câştigat jocul. 
Astra a retrogradat, dar e o finală şi ambele formaţii vor încerca să câştige trofeul. Dacă se juca în urmă cu două săptămâni aş fi spus că putem câştiga meciul, acum, lucrurile sunt diferite.
Unii jucători sunt supăraţi. În fotbal, lucrurile se schimbă. Sper că vom juca bine în finală. Avem nevoie să câştigăm Cupa şi la asta ne gândim. 
Nu ştiu de ce ar fi nevoie de o schimbare la Craiova. O să rămân şi în sezonul viitor. Dar încă nu e cazul să vorbim despre sezonul viitor. Încă mai am contract”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica