marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU și-a asigurat primul loc! Ce spun oltenii despre situația lui Trică!

Oltenii au bătut Rapidul și au încheiat Liga 2 pe prima poziție. Ce urmează pentru echipa lui Mititelu?

FCU Craiova a triumfat și la Buftea, cu Rapid, scor 3-1 și e campioană în Liga a doua. Claudiu Bălan a fost MVP-ul oltenilor, cu un hattrick. Cele două grupări se vor duela și în prima divizie, după ce giuleștenii au obținut promovarea matematică înainte să joace, grație egalului dintre ASU Poli și CS Mioveni.
Adrian Mititelu jr a comentat astfel rezultatul: „Trebuia să fie scorul mult mai mare, dar cred că pentru ei este cel mai dulce eșec. Mă bucur că s-a terminat așa, că au promovat și ei la braț cu noi și le doresc mult succes în Liga 1. Întotdeauna cu suporterii Rapidului am fost ca niște frați, a fost un respect reciproc. Sunt și ei bucuroși că au promovat, dar probabil că lucrurile stăteau altfel dacă nu promovau înainte de meci. A fost o seară bună pentru ambele echipe. Ne așteaptă o lună de calvar. La începutul lunii o să plecăm în cantonament. Mai sunt două săptămâni și trebuie să ne organizăm cu transferurile și cu tot ceea ce ține de organizarea unui lot pentru prima ligă”.
Imediat după joc au apărut zvonuri că Eugen Trică ar urma să fie dat afară de la cârma echipei. Demontate de club printr-un comunicat: „În urma zvonurilor legate de o posibilă despărțire de antrenorul Științei, Eugen Trică, apărute în presă, facem precizarea că acest lucru nu este adevărat iar orice discuție în jurul acestui subiect este anodină. Odată cu revenirea echipei în Liga 1, singurele scopuri pe care le au anumite articole sunt de a destabiliza clubul, prin dezinformări”.

Politica