luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăra vaccinată, din greşeală, cu mai multe doze de Pfizer suferă de de o deshidratare masivă: Bea până la 7 litri de apă pe zi

Virginia, italianca de 23 de ani vaccinată din greşeală cu 4 doze de Pfizer, duminica trecută, se află sub supravegherea unui celebru virusolog italian.

Mama tinerei spune că aceasta a început să sufere de o deshidratare masivă.

„Virginia suferă încontinuu de sete şi a ajuns să bea până la 7 litri de apă pe zi, însă setea nu se potoleşte. Are buze uscate şi cearcăne. M-am îngrijorat şi l-am sunat pe doctorul Pregliasco să-l întreb dacă poate să o ia pe Virginia ca pacientă. A acceptat. El a recomandat nişte teste urgente pe care le-am efectuat deja şi urmează să vedem care sunt concluziile”, a spus mama fetei.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Duminica trecută, studenta de 23 de ani a fost vaccinată, din greşeală, cu 4 doze de vaccin Pfizer, nu 6 cum s-a crezut iniţial. O asistentă a greşit şi, în loc să-i injecteze tinerei o doză de vaccin, i-a administrat 4. Starea ei de sănătate este bună, însă singurul efect al acestui accident pare să fie deshidratarea. Medicul care o supraveghează încă nu a venit cu o concluzie în baza testelor recomandate, scrie adevarul.ro care citează Corriere della Sera.

Tânăra a spus la vremea respectivă că nu intenţionează să depună plângere penală, dar că se va adresa instanţei civile dacă vor fi efecte pe viitor.

Politica