vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident de muncă în cimitir. Un gorjean a ajuns la spital

Polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de un tânăr de 21 de ani, din comuna Drăgoteşti, cu privire la faptul că un localnic de 38 de ani, ar fi căzut dintr-un copac, în cimitirul din sat.

Oamenii legii s-au deplasat în cimitirul din satul Drăgoteşti, iar acolo l-au găsit rănit pe bărbatul de 38 de ani. Potrivit IPJ Gorj, victima efectua activităţi de toaletare a pomilor şi curăţenie, s-a urcat într-un copac pentru a-i tăia crengile, iar din neatenţie s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de 3 metri.

Din verificări a mai rezultat faptul că acesta este asistat social, în fişa postului având în întreţinere Cimitirul Drăgoteşti și în ziua respectivă era planificat pentru efectuarea activităților de curăţenie. Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Despre evenimentul produs a fost informat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

„În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă”, se arată într-un comunicat al

Politica