miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ștefan Vlădoiu, cel mai bun fundaș dreapta din Liga 1, în viziunea lui Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a pus ochii pe fundașul dreapta de la CSU Craiova. Ștefan Vlădoiu este unul dintre puținii jucători U21 pe care oltenii se bazează în momentul de față, dar acest lucru nu i-a asigurat postul de titular sub comanda lui Ouzounidis.
Fostul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost impresionat de viteza pe care o dezvoltă internaționalul de tineret, dar consideră că Vlădoiu are problemele la lovirea mingii.

„Mi-a plăcut fundașul dreapta, Vlădoiu. Se face fotbalist mare! Are o calitate ce nu o au mulți fotbaliști în lume, are viteză. Nu prea știe să lovească mingea cu stângul, îi e greu și cu dreptul, dar are niște calități fenomenale. Are niște calități, restul se învață. E cel mai bun fundaș dreapta din țară”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru GSP.ro.

800 de mii de euro este cota de piață a lui Ștefan Vlădoiu, potrivit Transfermarkt. Tânărul fotbalist a făcut parte din echipa României U21 de la EURO 2021, iar pentru CSU Craiova a bifat 29 de prezențe în acest sezon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica