duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident grav, în Slatina. Șoferul s-a răsturnat cu mașina

Un accident cumplit a avut loc în această dimineață pe drumul județean (DJ) 546, în apropiere de municipiul Slatina. Autoturismul în care se aflau șoferul și un pasager s-a răsturnat.

Echipajele de poliție au găsit mașina în câmp, stând pe plafon. Au intervenit de îndată pentru scoaterea celor doi bărbați din mașină, în siguranță.

Din primele cercetări ale polițiștilor, accidentul ar fi fost provocat de o depășire efectuată neregulamentar de șoferul  autoturismului, în vârstă de 33 de ani. Totodată, în urma impactului, pasagerul a fost dus la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Poliţiştii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, unde a fost găsit un singur autoturism avariat, un bărbat de 28 de ani din comuna Brebeni, pasager dreapta faţă fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani din comuna Brebeni, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Olt.

Cei doi bărbați se îndreptau către locul de muncă atunci când a avut loc accidentul rutier, desfășurându-și activitatea într-una din societățile de pe platforma industrială a Slatinei.

Oamenii legii continuă cercetările specifice pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

foto: evenimentdeolt.ro

Politica