vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova începe play-off-ul, având calificarea în finala Cupei în buzunar!

După ce au trecut la pas de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, toate gândurile oltenilor sunt la meciul cu Sepsi

CSU Craiova nu a lăsat loc de surprize și s-a impus clar în prima manșă a semifinalelor Cupei României. Gazdele au controlat de la început până la final disputa cu divizionara secundă Viitorul Pandurii Târgu Jiu, pe care au învins-o la scor de neprezentare. Bic a deschis scorul în urma unui corner încă din minutul 9, apoi alb-albaștrii au făcut un pas înapoi. Au mai marcat o dată la începutul părții secunde, gol reușit de rezervele Camara și Tudorie, primul cu asistul, al doilea cu latul decisiv. În minutele de final o altă rezervă, Fedele a urcat scorul la 3-0, din nou pasă de gol Camara.
Marinos Ouzounidis a făcut cu scurtă radiografie a partidei și a nu a dorit să comenteze zvonurile privitoare la venirea lui Malele în Bănie: „Rezultatul este foarte bun, am făcut un pas mare spre finală, dar trebuie să rămânem concentrați. Trebuie să respectăm competiția. Ca să fim o echipă serioasă, un club mare, trebuie să respectăm toți adversarii. Când echipele mari nu dau sută la sută, ceilalți dau mai mult. Am făcut cinci schimbări, nu puteam să fac mai multe, trebuie să schimbăm organizarea. Nu știu cum este Koljic, trebuie să îi dăm timp. Cred că e ok. E munca echipei, nu este vorba doar de mine. E vorba și de munca antrenorului dinainte. Nu știu despre Malele, nu înțeleg, nu e timpul să vorbesc despre alți jucători”.
Jucătorii sunt cu gândul la meciurile din play-off.
„S-a vorbit destul de puțin de apărarea noastră. Normal că mă bucur, sper să continuăm pe acest drum, să primim cât mai puține goluri și să conteze lucrul ăsta. Cred că am început să fim o echipă, să începem să ne apărăm de la atacanți. Cred că ăsta e secretul, nu mai vin peste noi, ne apărăm de la atacanți. Avem așteptări de la ei, sunt băieți cu calitate. Va fi o luptă destul de strânsă, în care cel mai bun și care va avea cele mai puține accidentări și cele mai puține probleme cu virusul, acela va ieși câștigător”, a declarat Mihai Bălașa la finalul meciului.
„Mă bucur că am câștigat și că am marcat. Acum trebuie să ne vedem de următorul meci de campionat, începe play-off-ul și trebuie să arătăm la fel de bine. Și Mister ne-a zis că trebuie să arătăm că suntem o echipă de Liga 1 cu pretenții la primele locuri, eu spun că s-a văzut în această seară.
Și astăzi am intrat motivați, așa trebuie să facem la fiecare meci. Totul trebuie să meargă de la sine, trebuie să avem motivație, asta contează cel mai mult. În atac încercăm să înscriem la fiecare meci. La ultimul meci nu ne-a ieșit, nici la cel cu FCSB, sperăm să o facem sâmbătă și să luăm cele trei puncte”, a spus Tudorie, la finalul partidei.
Partida CSU Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă sâmbătă, de la ora 20:30.

CSU Craiova – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 3-0
A marcat: Bic 9, Tudorie 47, Fedele 85
CSU Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Bălașa, Bancu – Nistor (71 Fedele), Bic – Cîmpanu (87 Vlădoiu), Cicâldău (87 Căpățână), Baiaram (46 Camara) – Koljic (46 Tudorie). Antrenor: Marinos Ouzounidis.
Viitorul Pandurii Târgu Jiu: Bodea – Buleică (56 Ciul), Misarăș, Baican, Dragu – Țegle (81 Buia), Cioiu, Prejmereanu (56 Chiorean) – Mitrică (81 Buțurcă), Gîrbiță, Paraschiv (56 Bădăluță). Antrenor: Cristian Lupuț.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica