vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Condiţii de intrare la Untold 2021

Marile festivaluri de muzică sunt în pauză de la începutul pandemiei. Untold şi Neversea, unele dintre cele mai mari festivaluri din România au lipsit, cu siguranţă multor tineri care le aşteaptă pe tot parcursul anului. Vaccinarea sau testarea rapidă ar putea fi soluţiile pentru ca festivalurile de anul acesta sa se poată desfăşura, dacă autorităţile vor accepta propunerile organizatorilor.

Edy Chereji, organizatorul evenimentelor, a propus câteva metode pentru intrarea la festivaluri: „Propunem trei metode: testare PCR sau testare rapidă, dovada vaccinării pentru cei care sunt vaccinaţi sau se vor vaccina şi dovada anticorpilor, pentru cei care au trecut prin această boală“, conform mediafax.ro.

Astfel, Chereji propune ca persoanele să se testeze la intrarea la eveniment, în fiecare zi a festivalului, „pentru că în felul acesta am reduce riscurile aproape în totalitate. E important de ştiut că nu există realmente nicio măsură care să elimine în proporţie de 100% orice fel de risc de infecţie, dar noi trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a reveni oarecum la o normalitate pe care cu toţii ne-o dorim. Nu e complicat, pentru că participarea la festival presupune o serie de reguli“, a adăugat organizatorul, conform aceleiaşi surse.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica