Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Sute de stejari, plantați de jandarmii olteni cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

Publicat

pe

Jandarmii olteni s-au alăturat celei mai ample campanii de plantare de stejari, derulată la nivel național de unitățile de jandarmi, cu ocazia celebrării Zilei Jandarmeriei Române

Astfel, 171 de stejari au fost plantați în Olt, în apropierea pădurii Oboga

„Activitatea  se desfășoară în parteneriat și cu sprijinul Direcției Silvice Olt-  Ocolul Silvic Balș, care a oferit cu titlu gratuit stejarii plantați în această zi.

Au fost plantați 171 de puieți de stejari, câte unul pentru fiecare an de existență a armei, în zona pădurii Oboga, județul Olt.

Această acțiune are ca scop încurajarea plantării arborilor și asigurarea protecției și conservării fondului silvic și a mediului.

Credem în puterea exemplului și că împreună putem face mai mult pentru protejarea naturii și pentru a contribui la îmbunătățirea vieții.

Pe această cale, mulțumim celor care ne-au susținut în această campanie și care încurajează ca fiecare om să-și aducă aportul prin acțiuni de ecologizare:    

·        doamnei Constantina DIȚĂ, sportiva care a intrat în istoria atletismului românesc, fiind prima româncă câștigătoare a  probei de maraton, la Beijing, în anul 2008;

·        Emiliei DOROBANȚU, solista cu vocea de aur a Olteniei, considerată urmașa Mariei Tănase”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Olt.

Continue Reading