vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat din Motru a fost reținut după ce a furat o geacă expusă pe un manechin

Un bărbat de 49 de ani, din municipiul Motru, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat o geacă. Polițiștii au fost anunțați despre acest incident la două zile după comiterea faptei.

„Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi de o localnică, de 44 de ani, administrator al unei întreprinderi individuale din Motru, cu privire la faptul că, în urmă cu două zile, o persoană de sex masculin ar fi sustras o geacă expusă la vânzare pe un manechin din faţa magazinului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în care au fost efectuate cercetări în vederea identificării autorului şi recuperării bunului sustras. În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat un bărbat de 49 de ani, din municipiul Motru, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt”, informează IPJ Gorj.

Față de bărbatul acuzat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și măsura introducerii în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Bunul sustras a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica