joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caracal. Meci de fotbal, cu aproape 100 de participanți, întrerupt de poliție

Polițiștii olteni au sancționat, duminică, administratorul unei societăți comerciale din Caracal, întrucât a permis organizarea unui turneu de fotbal, fără să țină cont de restricțiile anti-COVID.

Au participat aproape o sută de persoane, o parte dintre ele fiind amandate tot din această cauză.

„Exemplificăm acțiunea polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Caracal, în cadrul căreia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că administratorul unei societăți comerciale din municipiul Caracal a organizat un eveniment sportiv la care au participat aproximativ 100 de persoane. Polițiștii au sancționat contravențional organizatorul cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efector pandemiei de COVID-19.Totodată, 10 participanți au fost sancționați contravențional pentru încălcarea aceluiași act normativ”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Forțele de ordine din județ au desfășurat mai multe controale pe timp de weekend, menite să contribuie la limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Tot în cursul zilei de duminică, polițiștii au întrerupt o petrecere privată organizată în Corabia, fără a fi respectate normele de protecție sanitară. Cei 15 participanți la eveniment au fost sancționați contravențional, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 34.000 lei. 

Politica