vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noul rector al Academiei de Poliție are ambele teze de doctorat plagiate

David Nicolae Ungureanu, noul rector al Academiei de Poliție a plagiat ambele teze de doctorat: în prima, susținută în 2009, sunt 44 de pagini copiate din alte surse, iar cea din 2013 este plagiată aproape în întregime.

În teza de doctorat susținută în 2009, Ungureanu a plagiat șase pagini din lucrarea de doctorat a fostului rector al Academiei de Poliție, Adrian Iacob, căruia i-a fost retras titlul pentru plagiat, scrie PressOne.

În teza de doctorat din 2013, Ungureanu plagiază 50 de pagini dintr-o lucrare semnată de Ion Dragoman, coordonatorul primei sale teze de doctorat, susținută în 2009 la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” (UNAP).

Policlinica Buna Vestire Craiova

David Ungureanu a fost numit la conducerea Academiei de Poliție în data de 4 martie, de către ministrul de Interne Lucian Bode.

Cel care l-a recomandat pe Ungureanu ministrului de Interne este actualul director de cabinet al lui Lucian Bode, Marius Florin Mihăilă, fost șef al Comisiei de Etică din Academie și responsabil de girarea mai multor situații de plagiat sau încălcare a eticii academice, precizează sursa citată.

Anterior, David Ungureanu a fost directorul Departamentului de Drept public și Administrație publică din cadrul Facultății de Științe Juridice și Administrative.

Politica