vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 9 martie 2021. Berbecii pot pune bani deoparte

Berbec

Este o zi perfectă pentru a face achiziții noi și pentru a pune la punct anumite proiecte. Munca ta va fi cât de curând răsplătită și poți începe să pui niște bani deoparte pentru planuri viitoare.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunteţi gata să vă apucaţi de treabă astăzi, dragi Tauri. Rămâneţi motivaţi şi munciţi pentru visurile pe care vreţi să le transformaţi în realitate. Fiţi perseverenţi şi înţelegători cu cei din jurul vostru.

Gemeni

Aveţi mai multă încredere în voi, dragi Gemeni. Este foarte important să vă acordaţi timp şi să vă sprijiniţi în vederea anumitor acţiuni, fie ele în plan amoros, fie în plan financiar.

Rac

Decorul cosmic de marți te cufundă în psihicul tău, dragă Racule. Luna intră în Vărsător orientat spre viitor și formează o conexiune puternică cu Marte hiperactiv.

Leu

Relațiile par să-ți domine concentrarea astăzi, Leule. Luna rătăcește prin Vărsătorul excentric, direcționându-ți energia către aspecte de parteneriat – de afaceri, romantice sau platonice.

Fecioară

Ca Fecioară, face parte din munca vieții tale să te hrănești prin minte, corp și suflet. Această poveste despre sănătatea dumneavoastră generală este evidențiată astăzi, pe măsură ce Luna se deplasează în Vărsător.

Balanţă

Balanța se simte ca și când s-a ridicat o greutate de pe umerii săi. Luna face o croazieră către Vărsător, direcționându-ți atenția spre petrecerea timpului liber, dragoste și alte activități similare.

Scorpion

Pentru Scorpion, găsirea vocii sale interioare este extrem de importantă. Așteptați-vă ca oamenii să vă contacteze, deoarece vor să vă angajeze și să vă audă perspectiva, dar aveţi nevoie de o mare încredere în voi.

Săgetător

Pentru Săgetător, universul pregătește o surpriză. Chiar dacă poţi să simţi acest lucru, nu ştii exact la ce să te aştepţi. Nu uitați de un atu important pe care îl ţineţi de ceva vreme, este momentul să îl folosiţi.

Capricorn

Astăzi, nativii zodiei Capricorn se resimt după un weekend prelungit la munte. Ai petrecut alături de prieteni, te-ai distrat si te-ai simțit bine, așa că o noua săptămână de muncă nu e tocmai pe placul tău.

Vărsător

Pentru nativii zodiei Vărsător ziua de marți aduce numai lucruri frumoase. Te trezești cu un tonus de invidiat si molipsitor pentru toti cei din jur. În plan profesional, totul merge ca la carte.

Peşti

Peștii au nevoie să se gândească mai mult la propria persoană si la starea lor de sănătate. Ultimele săptămâni te-au cam obosit si ar fi cazul să faci un control de rutina.

Politica