Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 24 februarie 2021. Berbecul va încerca să ia măsuri drastice

Publicat

pe

Berbec

Trebuie să-ți sacrifici timpul liber pentru a ți se recunoaște munca la adevărata valoare. Ești preocupat că ceilalți te-ar putea critica dacă nu participi astăzi la activitățile de grup. Cu toate acestea, preferi să fii independent și știi exact când să faci compromisuri pentru ceilalți. Amintește-ți că cel mai mult avansezi atunci când îți spui punctul de vedere cu sinceritate, dar și când ai răbdare să-i asculți pe cei din jur.

Taur

Taurul caută o soluție rapidă pentru o problemă personală însă cei din jur vor insista să se gândească bine înainte de a spune sau a face ceva. Nativul Taur se va bucura astăzi, căci un act, un document important va beneficia de aprobarea de care este nevoie pentru a începe un proiect nou. În a doua parte a zilei, se pare că va fi în centrul atenției datorită unui eveniment important, iar spre seară se va afla în aceeași situație.

Gemeni

Gemenii trec azi prin momente dificile în planul familial. Observă cu atenție tot ce se petrece în jurul lor, dar se recomandă să nu ia astăzi nicio decizie majoră. Ziua de mâine poate aduce schimbări. Cineva încearcă să te manipuleze astăzi, dar, din fericire, nu iei în seamă părerea celorlalți, urmându-ți propriile interese. Fiind o persoană nonconformistă, de cele mai multe ori ignori părerea celorlalți, atunci când vezi că ei nu îți înțeleg interesele sau motivele.

Rac

În prima parte a zilei, nativul va tinde să îi învinuiască pe cei din jur pentru posibilele pierderi financiare sau eșecuri în planul profesional. Deși nu este în formă, va opta pentru a face exerciții fizice sau a se plimba pentru o vreme prin oraș. La inițiativa partenerului de viață, nativul va experimenta mult mai multe lucruri noi pe care până azi nu a avut curajul de a le face. În a doua parte a zilei, o plimbare în parc, prin oraș sau o ieșire la cafea poate fi elementul-cheie pentru nativul Rac, căci ziua a fost una solicitantă.

Leu

Nativul Leu va începe ziua cu drumuri, treburi de rezolvat și o grămadă de acte. Deși începutul zilei pare a fi ușor tensionat, pe parcursul zilei se va întoarce la vechea sa stare de relaxare. Reproșurile partenerului de viață îl determină să fie mult mai implicat în activitățile casnice. Vei profita de timpul liber pentru a ieși la o sesiune de cumpărături pentru cele necesare casei, se prea poate să te lași influențat și să te gândești spontan la o reamenajare a locuinței.

Fecioară

Fecioarele au parte de cheltuieli neprevăzute. Indicat este să încerce să depășească clișeele mentale și să privească viață cu alți ochi, dacă doresc să progreseze. Cu toate că nu vrei ca ceilalți să te citească precum o carte deschisă, astăzi este mai ușor să ascunzi ceea ce faci, decât ceea ce simți. Oamenii din jur pot recunoaște cu ușurință faptul că ești frustrat, chiar dacă îi tratezi cu un zâmbet larg. Atât timp cât faptele vorbesc mai mult decât cuvintele, tot ce trebuie să faci este să te asiguri că acțiunile tale merg mână-n mână cu felul în care te simți.

Balanță

Balanțelor li se recomandă puțină relaxare azi. Resimt tensiunea zilelor trecute și nu se pot concentra. Poate, cine știe, o ședință de masaj e soluția. Dai dovadă de profesionalism astăzi, motiv pentru care șeful și colegii tăi vor fi cu adevărat mulțumiți. Ești capabil să evoluezi din ce în ce mai mult, iar astăzi este o zi în care ți se recunosc adevăratele merite.

 Scorpion

Ești mai mult decât hotărât să îți iei câteva zilei libere sau măcar să te ocupi azi de tine însuți, să nu te mai preocupi de cele necesare pentru ceilalți și să acorzi mai multă prioritate pasiunilor. De asemenea, profitând de timpul liber, nativul se va exterioriza mai mult față de partenerul de viață, încercând să amplifice situația de comunicare în relația de cuplu.

Săgetător

Astăzi este o zi favorabilă din punct de vedere profesional pentru nativul Săgetător, căci va ști cum să profite de ocazie pentru a-și pune în aplicare cunoștințele profesionale dobândite până în prezent. Spre seară, se pare că partenerul de viață va simți că ceva nu este în regulă și îl va surprinde plăcut pe nativ, acesta din urmă fiind istovit după o zi încărcată.

Capricorn

În prima parte a zilei vei încerca să asculți sfaturile celor din jur, dar, în cele din urmă, vei acționa pe propria răspundere fără să te lași influențat de părerile celorlalți. Treburile casnice îți vor ocupa destul de mult timp din această zi și ar fi bine ca să îți planifici cu atenție sporită celelalte activități, mai ales când este vorba de a fi punctual la o întâlnire importantă.

Vărsător

Vărsătorii sunt preocupați azi de modalitatea prin care își pot mări cercul de prieteni și de noi activități intelectuale. Au succes în tot ceea ce întreprind, motiv pentru care se recomandă să ia inițiativă. Astăzi te gândești la tine însuți mai mult ca oricând, ignorându-i pe ceilalți. Ești mai atent la nevoile tale și te gândești bine înainte de a face sau a spune ceva.

Pești

Veștile din ultima vreme nu au fost prea încântătoare însă astăzi lucrurile se vor schimba, desigur, cu puțin efort din partea nativului din zodia Pești. În prima parte a zilei, un apropiat îi va oferi un cadou pentru ajutorul primit din partea sa. În planul profesional, nativul din zodia Pești va primi astăzi numeroase oferte de colaborare avantajoase.

Continue Reading