Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Un târgujian își caută soția disperat! Femeia a plecat singură de acasă

Publicat

pe

O femeie în vârstă de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu, este căutată de polițiști după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Soțul acesteia este cel care le-a cerut ajutorul oamenilor legii.

„Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat, despre faptul că soția sa, Tanasă Ortensia Carmen, de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu, la data de 4 februarie a.c., ar fi plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Ca urmare a sesizării, a fost dispusă punerea în urmărire a femeii și au fost demarate activități de căutare și identificare”, informează IPJ Gorj.

Semnalmente: înălţime 1,60 – 1,65 m, greutate aproximativă de 80 kg, păr castaniu, drept, lung peste zona umerilor, ochi căprui, faţa ovală, ten deschis, constituție robustă.

La data plecării era îmbrăcată cu o geacă de fâș de culoare albastră cu glugă, un pulover gri cu roșu, cu model floral, pantaloni negri tip colant, iar în picioare purta o pereche de ghete de culoare neagră, mărimea 36-37, având asupra sa o geantă de culoare neagră.

Continue Reading