vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Beneficiarii din centrele subordonate DGASPC Gorj au primit doza a doua din vaccinul anti-covid

Beneficiarii serviciilor sociale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj au primit cea de-a doua doză de vaccin anti-covid.

Echipele mobile ale Direcție de Sănătate Publică Gorj s-au deplasat, în weekend, la sediul complexurilor de servicii sociale ale DGASPC Gorj. Conform, igj.ro, săptămânal se efectuează aproximativ 600-700 de teste, atât în rândul angajaților, cât și al beneficiarilor din cadrul serviciilor sociale subordonate DGASPC Gorj.

„Totodată, continuăm să menținem toate măsurile de protecție prevăzute de legislația în vigoare în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv: obligativitatea purtării măștilor și mănușilor de protecție, utilizarea soluțiilor dezinfectante pentru mâini și pentru suprafețe, păstrarea unei distanțe sociale de minim 1,5 metri, măsurarea temperaturii angajaților la intrarea în tură și declararea pe proprie răspundere de către aceștia a faptului că nu au simptome specifice infectării cu noul coronavirus (COVID-19) și că nu au intrat în contact cu persoane suspecte de infectare cu acest coronavirus. De asemenea, beneficiarilor li se măsoară temperatura de două ori pe zi, sau ori de câte ori este nevoie, urmărindu-se în permanență evoluția stării lor de sănătate”, a transmis conducerea DGASPC Gorj, conform sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica