Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți. Spitalul Județean va fi dotat cu aparatură în valoare de 6,4 milioane euro

Publicat

pe

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu anunță că proiectul prin care Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin urmează să fie dotat cu aparatură medicală a fost admis. Suma care urmează să fie investită este de 6,4 milioane de lei.

”Proiectul prin care Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin va fi dotat cu aparatură medicală în valoare de 6,4 milioane euro, a fost admis pentru finanțare cu fonduri europene. Confirmarea a venit de la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia”, a scris Aladin Georgescu pe Facebook.

Potrivit acestuia, imediat ce se va semna contractul vor demara și procedurile de achiziție pentru cele 87 de tipuri de aparatură și echipamente medicale care au fost prinse în proiect.

Între achiziții se află și o ambulanța de ultimă generație, destinată transportului pacienților între secțiile externe și unitatea principală.

”Se vor achiziționa patru aparate ecograf, un tomograf, 10 paturi ATI, un electrocardiograf, un aparat de anestezie de înaltă performanță și alte echipamente care vor îmbunătăți condițiile de diagnosticare, tratament în Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin”, a mai spus Aladin Georgescu.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.