luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu caută un nou director

Consiliului Județean Gorj au pus la punct regulamentul privind organizarea concursului de ocupare a postului de director al Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu. Din comisie vor face parte medici, directori de spitale dar și profesori de management sanitar.

„Deja avem răspunsurile de la mai mulți medici, directori de spitale. Conform regulamentului, aceștia trebuie să aibă peste trei ani vechime în funcția de director de spital. Ceea ce vă pot comunica este că și comisia de concurs și comisia de contestații vor fi din afara județului. Vor fi medici de la spitale din centre universitare, respectiv profesori de management sanitar. Regulamentul nu e făcut de noi, este o aplicare a legii, nu noi am decis. Regulamentul este făcut în baza unei legi de ocupare a postului”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Dorin Tașcău, conform igj.ro.

Vicepreședintele Consiliului Județean Gorj spune că în luna aprilie unitatea sanitară ar putea fi avea director plin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Eu preconizez că acest concurs va avea loc undeva între 15 și 30 martie pentru că urmează scoate la concurs, 30 de zile, depunerea dosarelor și așa mai departe”, a mai transmis Tașcău.

Politica