vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Craioveanu nu va antrena CSU Craiova nici de această dată

Gică Craioveanu mai are de așteptat până să preia banca tehnică a alb-albaștrilor. „Grande” și-a manifestat în mai multe rânduri dorința de a antrena în Bănie, dar Mihai Rotaru nu a vrut să meargă pe mâna acestuia.
După ce Devis Mangia s-a despărțit de CSU, Gică Craioveanu era dorit de suporteri pe banca alb-albaștrilor. La acea vreme, Rotaru l-a ales pe Papură, cel care i-a păstrat locul cald lui Victor Pițurcă. Nici fostul selecționer nu a stat prea mult în Bănie, iar Papi a fost, din nou, ales de patronul clubului, fără să discute măcar cu Grande. A urmat demisia surprinzătoare a lui Papură și o goană a craiovenilor după antrenori disponibili. Nici atunci Craioveanu nu a intrat în calcule, chiar dacă acesta și-a manifestat public dorința de a pregăti formația alb-albastră.
„Domnul Rotaru a spus că voi intra în procesul de obținere a licenței PRO? Nu este adevărat! Vă anunț că eu am licența PRO de trei ani. Am făcut școala acolo unde au făcut-o Guardiola, Luis Enrique, Scaloni, selecționerul Argentinei, ați auzit de ei? Glumesc! Am fost coleg de generație la școală cu Redondo, Valeron, cam «pușcărie» de fotbaliști și ăștia, nu? Glumesc din nou. Voiam doar să vă informez de licența mea PRO. Eu mă simt pregătit să preiau Craiova, dar voi credeți că eu mă bag în seamă aiurea? Dacă nu sunt dorit nu îmi place mă bag în seamă. Aștept să văd și eu dacă o să mi se propună ceva! Aștept de când am luat licența PRO să devin antrenorul echipei mele de suflet”, a spus Gică Craioveanu pentru ProSport, înainte ca Mihai Rotaru să se înțeleagă cu Bergodi.
După despărțirea de italian, Papură a fost ales, din nou. După acea decizie, Craioveanu l-a înțepat subtil pe Rotaru: „Nu am vorbit niciodată cu Mihai Rotaru despre a prelua echipa Craiova. Bine, el nu știa că eu am licența PRO, pe care am obținut-o aici în Spania. Sunt mândru deoarece am avut niște colegi mari, ca Redondo, Saviola, Valeron, nume importante. Și eu îmi doresc la fel ca Mirel să antrenez Craiova, e visul meu, am crescut acolo și sunt oltean, îmi place Craiova, mă mai cheamă și Craioveanu din întâmplare. Până la 70 de ani sper să fiu acolo, la mine însă e foarte greu deoarece lucrez la radio și trebuie să plătesc o indemnizație foarte piperată în cazul în care plec de capul meu, sunt multe lucruri la mijloc”, a declarat Gică Craioveanu la Ora Exactă în Sport, de pe Pro X.
Acum, Rotaru caută un nou antrenor, dar Gică Craioveanu nici nu se mai gândește și chiar râde atunci când este întrebat dacă va ajunge antrenor la CSU.
„Sunt prea drăcos, sunt prea oltean. Poate, Doamne ferește, fac vreo prostie și e echipa mea de suflet. Orice e posibil, chiar și un antrenor din Spania, suntem la negocieri cu mai mulți. Dar Ilie, tu de ce nu te apuci din nou să fii antrenor? Cu numele pe care îl are, ar putea antrena oriunde. Aaaaaa, adică dacă ai veni în Bănie, ai sta o oră antrenor, ca Lăcătuș, nu?”, a spus Gică Craioveanu, amuzat, pentru Digi Sport.

Politica