vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie la limită, cu Crișul

Aflată, de lunea trecută, în cantonament, la Sânmartin, ocupanta locului secund din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a disputat, sâmbătă, primul amical programat în stagiul din județul Bihor

Echipa antrenată de Flavius Stoican a întâlnit  liderul din “C7”, Crișul Chișineu-Criș, de care a dispus cu scorul de 1-0 (0-0). Singurul gol al testului găzduit de terenul sintetic de la LPS Oradea a fost marcat de Ciprian Paraschiv, în minutul 73.
„Am jucat pe teren sintetic și pot spune că a fost un antrenament bun, un test util, împotriva unei echipe foarte bună, care are un antrenor, Adrian Abrudan, foarte implicat. Mi-a lăsat o impresie plăcută, atât el, cât și echipa, dar și arbitrul Marius Omuț, care a lăsat jocul liber. Am utilizat cam toți jucătorii cu care am făcut deplasarea. Mă bucur că n-au fost accidentări. Momentan, lotul n-a mai suferit modificări”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.
La echipa sa au jucat și cele trei achiziții din această iarnă, Alin Buleică, Cătălin Pârvulescu și Alin Țegle, jucători aduși de la defuncta Turris Oltul Turnu Măgurele.
Viitorul Pandurii a mai disputat în această iarnă un amical, la Târgu Jiu, cu Minerul Costești, de care a dispus cu 4-0 (0-0). Pe 26 ianuarie, echipa lui Stoican, aflată în continuare la Sânmartin, se va deplasa la Timișoara, pentru amicalul cu ASU Politehnica, pe 29 ianuarie va susține un triunghiular, alături de echipele de Liga 3 Luceafărul Oradea și CAO Oradea, iar pe 31 ianuarie va întâlni FC Zalău, după care va reveni la Târgu Jiu, unde va juca pe 6 februarie cu CSM Slatina.
Pe 10 ianuarie, Viitorul Pandurii va întâlni, la Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaș, în optimile de finală ale Cupei României, iar pe 20 februarie va juca cu Universitatea Cluj, în etapa a 16-a din Liga 2.

Politica