vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Este nevoie de sânge pentru cel de-al doilea polițist rănit în accidentul de la Șopârlița

Daniel Bărbulescu, șeful postului de poliție din comuna Bârza, a fost grav rănit în accidentul petrecut pe 1 ianuarie în Șopârlița și are nevoie urgentă de sânge pentru o nouă intervenție chirurgicală. La doar 36 de ani, se află internat în stare critică la Spitalul Județean de Urgență din Slatina.

Daniel Bărbulescu are hemoragie internă și urmează a fi operat, motiv pentru care s-a făcut apel în rândul donatorilor compatibili, care îl pot ajuta, privind donarea de sânge grupa 0. Oricine este dispus să ajute, este așteptat la Centrul de Transfuzii din Slatina, unde se poate dona, menționând numele acestuia, scrie realitateaoltului.ro.

Cei doi polițiști aflați în misiune au suferit răni acute în urma accidentului de pe DN 64, când autospeciala de poliție a intrat în coliziune față spate cu ambulanța, al cărei șofer a frânat brusc, din cauza comportamentului agresiv manifestat de pacientul pe care îl transport. Unul dintre oamenii legii și-a pierdut viața în urma accidentului, în ciuda tuturor eforturilor pe care doctorii le-au făcut pentru a-l salva.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fănel Nițu, în vârstă de 49 de ani, șeful postului de poliție de la Morunglav, a fost condus, luni, cu onoruri militare, pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc în Balș.

foto: realitateaoltului.ro

Andreea TIGOIANU

Politica