joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dubai: Amenzi uriașe pentru petrecerile care depășesc 30 de persoane!

Petrecerile private de Revelion cu peste 30 de persoane sunt absolut interzise în Dubai, iar cei care incalca regulile vor fi amendati cu 50.000 dirhami (13.613 dolari), scrie publicatia Arab News, potrivit ziare.com.

Intalnirile de familie si evenimentele organizate in corturi si case pentru a sarbatori Revelionul pot gazdui doar 30 de persoane, a anuntat Comitetul Suprem din Dubai pentru Gestionarea Crizelor si Dezastrelor.

Participantii trebuie sa poarte masti de fata in orice moment si sa practice distantarea sociala, iar persoanele care prezinta simptome asociate COVID-19, cum ar fi tuse sau febra, trebuie sa se abtina de la participarea la adunari, spun reprezentantii comitetului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei care gazduiesc adunari sociale private care incalca regulile vor fi amendati cu 50.000 dirhami (13.613 dolari) si fiecare participant va primi o amenda cu 15.000 dirhami. Persoanelor in varsta si celor cu probleme de sanatate li se recomanda sa nu participe la intruniri sociale. Comitetul a adaugat ca vor continua inspectiile, pentru a se asigura ca regulile sunt respectate.

Politica