vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Activități pentru vacanța de Crăciun

Chiar dacă anul acesta vom avea o vacanță atipică, încercați să vedeți partea plină a paharului. Veți avea mai mult timp să petreceți cu cei dragi și să descoperiți împreună noi îndeletniciri.

Sunt foarte multe activități pe care le puteți face împreună cu familia, în jurul casei, care nu pot decât să vă creeze amintiri și să le dezvolte creativitatea celor mici. Stabiliți un calendar de aventuri și veți avea o vacanță magică.

Iată preferatele noastre:

Policlinica Buna Vestire Craiova
  1. Faceți o ciocolată caldă, aromată, alegeți pijamale călduroase din colecția de pijamale de dama pentru iarna de la Fahion Days și vizionați împreună cu toată familia un film de Crăciun.
  2. Coaceți biscuiți și turtă dulce. Jucați-vă cu formele, folosiți-vă talentul de pictori pentru a le decora special de Crăciun. Moș Crăciun abia așteaptă să guste ce ați pregătit. Puteți păstra biscuiții mai multe zile, în borcane speciale din sticlă care vor completa decorul atmosferei de sărbătoare.
  3. Stabiliți o ședință foto în familie. După ce ați terminat de împodobit bradul, profitați de lumina beculețelor de Crăciun și distrați-vă cu aparatul foto. Fotografiile preferate le puteți transforma într-o felicitare pentru prieteni și familie.
  4. Găsiți câteva activități pentru copii, ușor de realizat și distractive. Scrieți o scrisoare pentru Moș Crăciun, faceți câteva decorațiuni sau pictați un peisaj de iarnă. Pentru decorațiuni, folosiți materiale naturale: conuri de brad, felii uscate din portocale, bețe de scorțișoară sau coca rămasă de la biscuiți. Casa va fi învăluită de mirosul de sărbătoare, iar decorațiunile reușite le puteți oferi cadou celor dragi.
  5. Dacă anul acesta vom avea zăpadă de sărbători, ieșiți afară cât puteți de des. Mergeți la săniuș, construiți un om de zăpadă si finalizați cu o bătaie cu bulgări sau plimbați-vă și admirați peisajul minunat. Imortalizați cele mai distractive momente, astfel, veți avea o ședință foto inedită. Alegeți haine călduroase, care să vă ofere mobilitate dar să vă reprezinte și personalitatea. Dacă tot aveți timp în perioada aceasta, vă puteți uita pe Fashion Days la colecția de geci de dama pentru iarna, poate vă găsiți ceva potrivit pentru următoarea aventură.
  6. Descoperiți împreună jocul preferat. Șah, table, cărți, mima, jocuri cu zaruri sau de cultură generală, indiferent ce alegeți, descoperiți spiritul de competiție și faceți această activitate cât de des puteți. Vă veți distra, copiii vor fi încântați, iar adulții se vor relaxa și își vor aminti de copilărie.
  7. Organizați o petrecere de Crăciun. Pregătiți împreună masa, decorațiunile speciale și cadourile. Râdeți cât mai mult chiar dacă nu iese totul perfect. Muzica preferată, bucuria de a fi împreună și atmosfera specială sunt secretul unei petreceri reușite.
  8. Gândiți-vă și la cei nevoiași. Învățați copiii să îi ajute pe cei din jur. Pregătiți împreună câteva cadouri, alimente sau lucruri și oferiți-le celor care au nevoie de ele în această perioadă. Bucuria celor care primesc cadoul vostru va fi cea mai frumoasă amintire din această vacanță.

Politica