duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Luat din sicriu pentru necropsie

Polițiștii din Caracal au deschis un dosar penal privind cazul unui bărbat de 77 de ani, care a decedat zilele trecute, însă al cărui trup neînsuflețit a fost trimis la necropsie, în urma sesizării familiei.
Bătrânul s-a stins din viață pe 7 decembrie la Spitalul din Caracal, iar în urma declarării decesului, a fost emis un certificat constatator, notează gazetanoua.ro. La două zile după moartea acestuia, când se pregătea și se aștepa înhumarea, trupul neînsuflețit aflându-se deja la biserică, membrii familiei au început să se certe.
Potrivit informațiilor transmise de anchetatori, nepotul defunctului a sesizat poliția cu privire la faptul că decesul bărbatului nu a survenit din cauze naturale, motiv pentru care s-a solicitat efectuarea procedurii de necropsie.
Purtătorul de cuvânt IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, în urma căruia se va stabili situația de fapt.
„La data de 7 decembrie 2020, un bărbat, de 77 de ani, din municipiul Caracal, a decedat la o unitate medicală, fiind emis certificat constator al decesului. Trupul neînsuflețit a fost preluat de familie. La data de 9 decembrie 2020, un membru al familiei s-a prezentat la Poliția municipiului Caracal, sesizând faptul că barbatul ar fi avut o moarte violentă”, a precizat reprezentantul IPJ Olt.
Astfel, cadavrul a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru a se vedea, în mod exact, cauza decesului.

Andreea Tigoianu

Politica