vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgu Jiu poate scăpa de scenariul roșu

Orașul Târgu Jiu ar putea scăpa, de pe 3 decembrie, de restricțiile impuse de scenariul roșu. Rata de infectare la 1.000 de persoane a scăzut până aproape de 2, astfel că măsurile vor fi putea fi ridicate dacă cifrele vor rămâne așa sau vor înregistra o continuă scădere.

Totuși, târgujienii vor fi nevoiți să respecte în continuare interdicțiile privind funcționarea barurilor și restaurantelor în spații închise, precum și cea cu privire la circulația între orele 11.00 și 5.00.

Marcel Romanescu, primarul orașului, s-a arătat optimist în ceea ce privește situașia epidemiologică din Târgu Jiu, dar spune că oamenii trebuie să rămână rezervați să să trateze, în continuare, cu seriozitate problemele legate de coronavirus.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Continuă să scadă numărul cazurilor de infectări la nivelul municipiului Târgu Jiu. Ieșim din zona roșie și sunt optimist în ceea ce privește evoluția acestei situații în perioada următoare. Este foarte important, totuși, să rămânem rezervați și să continuăm să tratăm cu seriozitate aceasta problemă. Trebuie să depunem toate eforturile pentru a reveni la normalitate. Foarte multe afaceri au de suferit și, ca urmare, foarte multe persoane sunt afectate. De aceea trebuie să facem tot ceea ce se poate pentru a salva firmele mici și mijlocii care se confruntă cu probleme generate de această pandemie. Situația nu mai poate dura mult. Cetățenii s-au dovedit responsabili și le mulțumesc pentru acest lucru. Noi vom continua să luăm toate măsurile care țin de Primăria Târgu Jiu pentru a împiedica răspândirea acestui virus și încurajez societățile comerciale autohtone să participe la toate licitațiile organizate de noi pentru proiectele care debutează în perioada următoare. Este de preferat ca banii să rămână aici și să contribuie la dezvoltarea economică a județului. Vă urez tuturor un sfârșit de săptămână așa cum vi-l doriți!”, a fost mesajul primarului din Târgu Jiu.

foto: igj.ro

Politica