luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bergodi dă piept cu Săndoi și Mihai Costea în CSU Craiova – Chindia Târgoviște

CSU Craiova primește vizita celor de la Chindia Târgoviște, în etapa cu numărul 10 a Ligii 1. Trupa din Bănie este pe primul loc în campionat și a bifat 8 victorii până în acest moment. Singura înfrângere a alb-albaștrilor a fost în meciul jucat împotriva celor de la Academica Clinceni, chiar pe stadionul „Ion Oblemenco”.
Cristiano Bergodi a pierdut un jucător extrem de important chiar cu două zile înainte de meci. Alex Cicâldău s-a accidentat și nu va fi disponibil vineri seara. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului din Bănie, după ce cu scurt timp înainte, antrenorul italian spunea că nu are alți absenți în afara lui Koljic, accidentat și Screciu, încă pozitiv la testele Covid-19: „Alex Cicâldău a suferit o leziune musculară și va avea nevoie de aproximativ o săptămână pentru a fi recuperat complet”, a fost comunicatul clubului patronat de Mihai Rotaru.
La începutul acestei săptămâni, Chindia Târgoviște anunța transferul unui fotbalist foarte cunoscut în campionatul României. Este vorba despre fostul atacant al celor de la FCU Craiova și Steaua București, Mihai Costea. Fotbalistul a ales să revină în Liga 1, după ce a evoluat aproape cinci ani în Emiratele Arabe Unite, la Ittihad Kalba, SC Fujarah și Al-Arabi.
„Mihai Costea este, începând de astăzi, jucătorul echipei noastre. Atacantul a semnat cu AFC Chindia și are drept de joc chiar de la meciul cu FCSB, programat în această seară la Giurgiu. Mult succes, Mihai, în tricoul roș-albastru!”, se arată în postarea clubului din Târgoviște, înainte de meciul din etapa trecută.
Astfel, CSU Craiova – Chindia poate fi meciul în care Mihai Costea va debuta pentru echipa din Târgoviște. Ar fi un duel extrem de interesant, mai ales că atacantul este considerat un idol în rândul suporterilor ce susțin proiectul pe care Adrian Mititelu îl are în divizia secundă.

Politica