vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

FCU Craiova, semieșec cu Aerostar. Vasilică: „Nu facem calcule!”

Echipa lui Mititelu și Vasilică nu a fost capabilă să o învingă pe penultima clasată

FCU Craiova a remizat alb cu Aerostar Bacău, echipă ce venea la Severin ca victimă sigură, înregistrând 7 înfrângeri în 8 meciuri. Calculele hârtiei nu s-au brodit deloc cu ce s-a întâmplat în teren. Craiovenii au fost incapabili să străpungă apărarea adversă. De altfel, nici șanse prea clare nu au avut, cu excepția ocaziei lui Răducanu, minge scoasă de pe linia porții.
După meci, antrenorul Vasilică a zis: „Nu facem calcule la ce distanță ne ducem față de contracandidate, ne interesează doar jocul și rezultatul. Din păcate, ne-a ieșit doar jocul cu Aerostar! Puteam să scoatem însă mai mult”.
Stoenac l-a completat pe antrenor: „Nu am intrat relaxați pe teren. Chiar am vorbit înainte de meci să nu luăm adversarul de sus și chiar nu am făcut-o. Ne-a lipsit șansa. Ocazii au fost și am dominat jocul din primul până în ultimul minut”, a declarat Stoenac.
Cu 21 de puncte acumulate în 9 meciuri, U Craiova 1948 SA se menține pe locul 1 în Liga 2 și se distanțează la doar două puncte de următoarele clasate, Metaloglobus și ASU Poli.

Politica