vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Unul dintre copiii filantropului Tănase Stângă, accidentat grav

Tănase Stângă, filantropul și omul de afaceri din Drobeta Turnu Severin care a donat 40.000 de euro pentru o operație pe creier reușită ce a salvat de la moarte un jandarm din cadrul IJJ Mehedinți, trece acum și el prin momente grele. Ieri unul dintre cei doi fii ai săi, Andrei Stângă, a ajuns la spitalul județean din Drobeta Turnu Severin cu răni grave, ca urmare a unui accident de circulație de care nu este vinovat. Din primele cercetări reiese că Andrei Stângă circula regulamentar la volanul mașinii sale, un autoturism de lux, cum rar se găsesc în municipiu. La un moment dat, la intersecția străzilor Doctor Saidac cu Smârdan, un alt șofer din trafic nu a oprit la indicatorul STOP și l-a lovit în plin. În urma impactului a rezultat avarierea gravă a mașinii lui Stângă junior dar și rănirea gravă a acestuia. De altfel după ce pompierii de la Descarcerare au sosit la fața locului o Ambulanță l-a transportat la spital pe Andrei Stângă. Starea lui părea să fie stabilă în cursul zilei de ieri.
„Era plecat de acasă de câteva minute și m-a sunat să îmi spună că a intrat o mașină în mașina lui. Cred că este grav. Nu știu mai multe”, a declarat ieri Tănase Stângă.
„Detașamentul Drobeta Turnu Severin a intervenit, în municipiu, cu o ambulanță SMURD, la un accident rutier. Ajunși la fața locului, am constatat un accident rutier între două autoturisme, cu două victime. Una dintre ele a refuzat transportul la spital și monitorizarea de către echipajul SMURD, iar cealaltă a fost transportată la UPU, cu dureri de membru superior stâng și dureri toracice”, a declarat căpitanul Flavius Iscru, din cadrul I.S.U Mehedinți.
„În urma accidentului produs, a rezultat vătămarea corporală a unei persoane. Cauza producerii accidentului ar fi neacordarea de prioritate. În continuare, efectuăm cercetări”, a anunțat agentul șef  Constantin Bălașa, din cadrul Biroului Rutier Drobeta Turnu Severin.

Politica