vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Handbalista Cristina Neagu, testată pozitiv la coronavirus

Jucătoarea de handbal de la CSM București s-a simțit rău, la finalul săptămânii trecute, înainte de a face testul pentru Covid-19. Potrivit unor surse din cadrul CSM București, sportiva a făcut febră.

După ce testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv, Cristina Neagu s-a izolat. Ea nu a intrat în contact cu nicio colegă, potrivit gsp.ro.

Săptămâna trecută, Cristina Neagu, interul stânga de la CSM București, ar fi trebuit să meargă la Craiova. Acolo, ar fi trebuit să participe la pregătirea centralizată a echipei naționale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Însă, Cristina Neagu a stabilit cu selecționerul Bogdan Burcea să rămână la București, pentru a-și face recuperare la umărul drept, ce i-a fost operat.

La sfârșitul acestei săptămâni, Cristina Neagu ar fi trebuit să joace în Norvegia, cu echipa Vipers Kristiansand. Însă, sportiva este nevoită acum să stea două săptămâni în izolare. În Norvegia, echipele străine sunt izolate și testate pentru coronavirus.

Cristina Neagu este considerată cea mai bună jucătoare de handbal din lume. Ea este singura sportivă care a câștigat vreodată de patru ori titlul de ”Cea mai bună jucătoare din lume” în clasamentul IHF.

Politica