joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Prins drogat la volan a încercat să-i mituiască pe polițiști

În după amiaza zilei de 14 august, un tânăr de 29 de ani a fost oprit în trafic de poliţiştii de la Rutieră. Aceștia au observat că tânărul vorbea incoerent şi avea un comportament ciudat. Imediat, şi-au dat seama că şoferul era drogat.

Numai că, tânărul a încercat să-i mituiască pe polițiști: „Frate, să ne înţelegem. Am la mine 2.200 de lei, vă mai dau până la 7.000. Hai, mă, vă prinde bine caşcavalul ăsta”.

Polițiștii şi-au anunţat superiorii că pot realiza un flagrant. La faţa locului, s-au deplasat şi ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, care au acţionat sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Tânărul a fost prins în timp ce oferea echipajului suma de 2.200 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În ziua de 14 august a.c., în jurul orelor 17.30, un echipaj de poliţie rutieră format din doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova – Biroul Rutier, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, pe raza mun. Craiova, jud. Dolj, un bărbat care conducea un autoturism, sub influenţa substanţelor psihoactive, iar pentru a nu i se întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. de art. 336 alin. 2 C.P., a oferit celor doi agenţi de poliţie suma de 2.200 lei, pe care o avea asupra sa, din cei 7.000 lei promişi anterior. Agenţii de poliţie au refuzat categoric propunerea conducătorului auto şi au anunţat şeful ierarhic, precum şi D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, continuând să întocmească actele de constatare a infracţiunii”, se arată într-un comunicat de presă al DGA, citat de Adevărul.

Tânărul a fost reținut pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar la data de 15.08.2020, Tribunalul Dolj a dispus cercetarea acestuia în stare de arest la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile.

Politica