vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeie bătută după ce le-a cerut unor tineri în autobuz să-și pună masca

O infirmieră a fost agresată într-un autobuz, în Franța, după ce le-a cerut unor adolescenți să poarte mască, relatează Le Parisien, citat de Digi24.

Incidentul s-a produs într-o suburbie pariziană ziua în amiaza mare. Trei băieți de 16 ani au lovit-o cu bestialitate pe femeie, cu pumnii și picioarele, până au lăsat aproape inconștientă. Doi dintre ei au fost reținuți, iar al treilea a reușit să fugă.

Cu o săptămână în urmă, un alt francez, care a îndrăznit să-i atragă atenția clientului unei spălătorii dintr-o suburbie a Parisului că trebuie să poarte mască, a primit o bătaie soră cu moartea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul mustrat a plecat, dar s-a întors înarmat cu bară din fier și cu trei prieteni, și s-a răzbunat pe cel care a îndrăznit să-i facă observație.

De asemenea, în iulie, un șofer de autobuz care le-a cerut unor pasageri să-și acopere gura și nasul a fost omorât în bătaie. Bărbatul a suferit răni grave la cap după ce a fost lovit cu pumnii. A fost transportat la spital, însă medicii l-au declarat în moarte cerebrală.

Patru persoane au fost inculpate.

Politica