marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turiştii ignoră steagul roşu: Un tânăr s-a înecat la Olimp, iar un alt turist a dispărut la Neptun

Puţin le pasă turiştilor de semnificaţia steagului roşu arborat pe foişoarele salvamarilor. Tentaţia de a face baie cât mai departe de mal este mai puternică decât pericolul evident.

În acest weekend, la malul Mării Negre, steagul roșu, care marchează pericolul de înec, a fost arborat, însă mai multe persoane nu au ținut cont de asta și s-au aventurat în valuri. În acest context, un tânăr s-a înecat la Olimp, iar un alt turist a dispărut la Neptun.

La Olimp, un tânăr din Iași, în vârstă de 20 de ani, nu a ținut cont de avertismentele autorităților și a intrat să înoate, în Olimp. Din nefericire, acesta s-a înecat, deși salvatorii au făcut tot ce le-a stat în putință sa-l salveze.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai mult, un alt turist, de 24 de ani, este de negăsit, în stațiunea Neptun. Ultima oară a fost văzut în zona digului plajei, La Steaguri, potrivit stirileprotv.ro.

În acest weekend a fost din nou furnicar pe litoral. Hotelierii au vorbit despre cel mai aglomerat weekend de până acum la malul mării. Peste 15.000 de turiști și-au petrecut sfârșitul de săptămână în stațiunile de la Marea Neagră.

Politica