vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Tudose îl ironizează pe Robert Negoiţă: Îmi pare tare rău de Robert. Avea un ceas frumos la mână. Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor

Europarlamentarul Mihai Tudose îl ironizează pe Robert Negoiţă după ce primarul Sectorului 3 a anunţat că face o alianţă electorală cu partidul condus de Victor Ponta.

„Cum să anunţi că eşti pe picioarele tale, unic şi irepetabil, tocmai când anunţi că te-ai băgat sub poalele altcuiva?!? Cum să faci aşa cevaaaa?!?! Cât tupeu îţi trebuie?!? Îmi pare tare rău de Robert… Avea un ceas frumos la mână… Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor….”, a scris pe pagina sa de Facebook Mihai Tudose, citat de Adevărul.

Postarea vine după ce Victor Ponta a declarat într-o conferință ţinută alături de Robert Negoiă duminică: „Mă bucur că toţi cei sceptici, toţi cei neîncrezători, toţi cei care credeau în “scenarii” şi jocuri de culise – au înţeles azi că PRO România este cu adevărat o Alternativă la PSD şi PNL (nu anexa unui alt Partid)!!!”, declara Victor Ponta la conferinţa susţinută cu Negoiţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica