miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patru craioveni au fost încătuşaţi pe litoral

Patră turişti din Craiova au stârnit un scandal la un hotel din staţiunea Mamaia. În cele din urmă, au fost încătuşaţi şi conduşi la sediul poliţiei.

Scandalul s-a produs în după-amiaza zilei de duminică, 26 iulie, în jurul orei 15.30.

Potrivit IPJ Constanţa, citat de Adevărul: „Poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi despre faptul că pe terasa unui hotel ar fi avut loc o altercaţie între 4 turişti şi administratorul, precum şi agentul de pază, ca urmare a faptului că primii ar fi fost deranjaţi de solicitarea de a opri muzica, aceasta fiind la o intensitate ridicată”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La faţa locului au ajuns jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa care au procedat la încătuşarea turiştilor, întrucât se manifestau recalcitrant şi au refuzat să se legitimeze. Ulterior, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru stabilirea identităţii.

„Persoanele în cauză au fost identificate, fiind vorba despre 4 bărbaţi din Craiova, cu vârste cuprinse între 28 şi 38 de ani.

poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere si tulburarea ordinii şi liniştii publice”, mai spun poliţiştii.

Politica