vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop, 5 iulie 2020. Peștii au noroc în dragoste

Berbec

Nativii zodiei Berbec au parte de o întâlnire cu o persoană misterioasă, care le va pune inima pe jar. Sfatul astrologilor este să vă ascultați instinctul, deoarece acesta nu vă înșeală niciodată. Așadar, se anunță un sfârșit de un weeekend palpitant pentru Berbeci.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii simt din ce în ce mai multă presiune pe umerii lor, deoarece vor trebui să ia niște decizii importante. Înainte de a lua o hotărâre asigură-te că ai analizat cu atenție situația. În acest sens, poate ar fi bine să apelați la sfatul unui prieten.

  Gemeni

Emoțiile resimțite în ultimele zile îi vor face pe acești nativi să fie plictisiți și apatici. Pentru a reveni la starea lor caracteristică, Gemenii au nevoie de câteva momente de liniște. Așa că rezervați-vă ziua pentru a vă relaxa.

Rac

Racii dau o fugă cu gândul în trecut fiind cuprinși de nostalgia anumitor clipe, care din păcate nu se vor mai întoarce niciodată. Aceste sentimente sunt firești, dar nu ar trebui să le lași să te copleșească.

Leu

Leii simt nevoia să-și protejeze aparențele, așa că deși în interior suferă la suprafață aceștia vor afișa un zâmbet larg. Lucrurile care vă macină în interior trebuiesc rezolvate, nu ignorate, altfel rănile nu se vor vindeca. Aruncă o privire acolo și pune lucrurile în ordine.

Fecioară

Instinctul de salvare al nativilor se va naște astăzi, din cauza unor situații critice din care vor trebui să iasă. După această zi plină de provocări nativii vor fi mai încrezători în forțele proprii. Spre seară nativii se vor relaxa împreună cu partenerul de cuplu.

Balanță

Munca depusă în ultima perioadă le aduce nativilor reușite și succes, așa că nativii au motiv de petrecere. În plus, după perioada grea și stresantă o ieșire cu prietenii va fi ca o recompensă bine meritată.

Scorpion

Scorpionii reușesc să-i facă și pe ceilalți să-și depășească fricile și să adopte o atitudine pozitivă. Astfel, nativii își descoperă o putere neștiută și anume aceea de a influența oamenii. Nativii traversează o perioadă excelentă în viața lor, iar asta se vede prin faptele pe care le fac.

Săgetător

Săgetătorii se vor opri puțin duminică pentru a arunca o privire în spate și pentru a analiza lucrurile pe care le-au făcut. De asemenea, aceștia vor medita la noi oportunități de dezvoltare și planuri de viitor.

Capricorn

Pentru Capricorni se anunță o zi liniștită lipsită de evenimente neplăcute. Însă, nativii se gândesc insistent la faptul că nu și-au depășit niciodată zona de confort. Curaj și vei descoperi noi orizonturi mult mai interesante.

Vărsător

Din păcate Vărsătorii vor lucra și duminică, chiar dacă se simt epuizați. Drept urmare nu vor da randament, iar canicula nu-i va ajuta deloc. Însă, spre seară nativii vor reuși să se relaxeze și vor avea parte și de o surpriză.

Pești

Vești bune pentru Pești! Nativii vor întâlni acea persoană specială la care se gândesc de mult și împreună cu care vor să-și întemeize o familie. Așadar, astrele întrevăd o frumoasă poveste de dragoste pentru acești nativi.

Politica